Най-ароматните и вкусни лешникови бисквити! 🍪 🌰 Една от най-хубавите рецепти, които съм правила и може би най-любимите ми бисквитки! Толкова са вкусни, а пълнежът от течен шоколад, който напомня на Нутела е изключително вкусен 🍫 Отлепяш, облизваш, изяждаш….ммммм!
Не преувеличавам никак като ви казвам, че са УНИКАЛНИ! 🌰🍪даже са и без глутен! Ако още не сте измислили подаръци, ще имате нужда само от красива кутия, панделка и ще имате най-перфектният ръчно направен продукт. Много са ароматни, лешникови, меки, сладки и с шоколадов пълнеж … не мога да измисля достатъчно суперлативи за тях. Няма да съжалите и за секунда, ако ги приготвите.
Остават само няколко дни до Коледа и въпреки че тази година е топло и няма сняг, съответно не се чувствам толкова празнично, се вълнувам тайничко. За първа година не се прибирам от някъде, което доста променя цялата ситуация покрай празниците. Коледа и атмосферата покрай нея наистина са най-любимото ми време от годината и вярвам, че са много специални. Аз запрятам ръкави и започвам с подготовката за тези бисквитки. 🎄 А, на вас кое е любимото ви нещо по Коледа?
2 коментара
Здравейте, първата стъпка към рецептата е закрита от снимка и не се вижда.
Здравейте! При мен излиза правилно, но ще проверя къде може да е проблемът! Благодаря 🙂 Ето я и първа стъпка „1. Ако лешниците са сурови, може да ги изпечете за 6-7 минути на 180 градуса и да ги обелите след това. Смелете лешниците с блендер докато се получи фина текстура като брашно. В купа смесете яйцата, меда, кокосовото масло и ванилията. При нужда предварително разтопете меда и кокосовото масло, за да са течни.“