Ароматен лимонов кекс, който е много подходящ за пролетната (или великденска) трапеза. Лек, въздушен и без глутен! Не е накъртващо сладък, а приятно балансиран. Всеки ще го хареса!



В този лимонов кекс, освен лимоните, прекрасен аромат придава и ванилията. Каква да изберете?
Leckar (последната ванилия) имат набор от различни продукти – ферментирали подправки, ябълков оцет с вкус, сироп за подслаждане с ферментирали подправки, някои кремове за мазане – сладки и солени и още! Технологията за ферментиране на подправки е патентована и използва само естествени ферментационни процеси и студено пресоване. Разгледайте и поръчайте ТУК с код ani10 за 10% отстъпка!



Кексът е с оризово брашно в комбинация с бадемово – лек, пухкав и ароматен, а е БЕЗ глутен! За всички любители на тези изкушения. Бихте могли да използвате и микс безглутеново брашно, например този.
Тази рецепта е много подходяща за великденските празници, а още такива рецепти (за козунаци – без и с глутен, кифлични, бисквити, палачинки и още), ще откриете тук:
Рецептата е вдъхновена от рецепта в сайта Мygutfeeling!