915
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7450-680x1024.jpg)
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7465-680x1024.jpg)
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7459-680x1024.jpg)
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7471-1024x680.jpg)
Приятни безглутенови бисквитки с великденски аромати. Но разбира се, подходящи за всяко време!
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7450-680x1024.jpg)
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7465-680x1024.jpg)
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7459-680x1024.jpg)
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7450-2-300x300.jpg)
Безглутенови бисквити
Приятни безглутенови бисквитки с великденски аромати. Но разбира се, подходящи за всяко време! Леки, ароматни и много вкусни!
Съставки
- 1 бр яйце
- 120 г кокосова захар
- 100 г масло на стайна температура
- 60 г овесено брашно
- 60 г бадемово брашно
- 50 г брашно от елда
- 50 г нишесте от тапиока
- 1 ч. л. портокалови корички
- 2 с.л. стафиди накиснати в ром
- ванилия
- всичко друго, което обичате 🙂
Начин на приготвяне
- Разбийте яйцето със захарта и маслото
- Добавете брашната и разбъркайте
- Добавете добавки по избор – стафиди и портокалови кори са най-типични за Великден 🙂
- Изпечете за 10 минути на 180 градуса .. изчакайте да изстинат, за да стегнат!
![](https://www.healthylicious.bg/wp-content/uploads/2023/08/DSC_7471-1024x680.jpg)