Нещо сочно, меко, не прекалено сладко и истинска наслада с топка сладолед в горещите дни? Това блонди с бял шоколад е без глутен и ще ви стане любимо много бързо!
В момента съм фен на веган кулинарния бял шоколад на Гайо, който съдържа кокосово мляко, нерафинирана захар и какаово масло.
Вижте рецепта и за най-вкусното класическо брауни тук.
Блонди с бял шоколад
aneliyakalchevaНещо сочно, меко, не прекалено сладко и истинска наслада с топка сладолед в горещите дни? Това блонди с бял шоколад е без глутен…БрауниБлонди с бял шоколадEuropean Принтирай
Порции: 6
Време за подготовка:
Време за готвене:
Хранителни факти за порция- калории- мазнини
Оценка 5.0/5
( 1 гласували )
Съставки
2 яйца
80 г бял шоколад (или черен за брауни)
30 какаово масло
30 г тахан по избор (кокосов, лешников, бадемов)
80 г овесено или бадемово брашно
щипка сол
Приготвяне
Разтопете шоколада и какаовото масло на водна баня
Разбъркайте яйцата, тахана и брашното до хомогенна смес
На тънка струйка добавете разтопения шоколад и разбъркайте добре
Здравей! Аз съм Ани, на 28 години от град Варна. Сетифициртан хранителен терапевт към NTA, USA, а в момента се обучавам и за хранителен терапевт към ION, UK и те каня в моя вкусен свят. Зодия риби, мечтател и пътешественик по душа. Човек, който обича да създава и да твори ;)