Go Back Email Link

Гранола с кокосов чипс

Хрупкава гранола с филирани тигрови ядки, кокосов чипс, кокосов сироп и кокосово масло. Без глутен! Веган! АИП гранола!
Подготовка 5 minutes
Приготвяне 30 minutes
Вид Закуска
Порции 10 порции

Съставки
  

  • 100 г филирани тигрови ядки
  • 80 г кокосов чипс
  • 50 г кокосови стърготини
  • 50 г кленов сироп
  • 30 г кокосово масло
  • сушени бели черници добавят се после

Начин на приготвяне
 

  • Смесете всичи съставки в купа и разбъркайте добре
  • Разстелете върху хартия за печене
  • Изпечете за около 10 минути на 170 градуса
  • Когато има златен загар, извадете и оставете да се охлади напълно - в началото ще е мека, а после стяга и става хрупкава