Смесете съставките за блата до хомогенна смес
Разпределете на дъното на форма за торта върху хартия за печене и изпечете за 10 минути на 180 градуса
Накиснете предварително кашу в топла вода за няколко часа
Разтопете шоколада и какаовото масло на водна баня
Отделете гъстата част от няколко консерви кокосово мляко (след престои в хладилник) или използвайте гъстата сметана на Metro
В купа (или блендер) смесете всички съставки до хомогенна смес
Поставете малините и нарязаните червени боровинки в малка тенджерка, добавете малко вода и гответе, докато омекнат и се сгъстят. Разпределете върху блата слоя плодове, а след това крема
Оставете в хладилник за 1 нощ, за да стегне. След това внимателно извадете от формата и декорирайте с червени боровинки