Бисквити с крема сирене
Леки и ароматни бисквити без глутен и без рафинирана захар - подходящи за хора, които спазват кето режим и които избягват въглехидратите.
Подготовка 30 minutes mins
Приготвяне 30 minutes mins
- 1 бр яйце
- 75 г крема сирене или малко по-малко спрямо опаковката
- 75 г бадемово брашно
- 20 г кокосово брашно
- 100 г ксилитол може се замени с еритритол или друг подсладител
- 1/2 ч. л. бакплувер
- 1/2 ч. л. сол
- бурбонска ванилия на прах
- 1/2 кора лимон може да се пропусне
- канела за поръсване
Разбийте с миксер яйцето и крема сиренето
Добавете другите съставки и разбъркайте добре
Приберете сместа в хладилник за около 1 час
Загрейте фурната на 180 градуса
Върху хартия за печене оформете бисквитки - най-лесно е да се направят с лъжица за сладолед. А ако ги оформяте с ръце, намокряйте ръцете си с вода, за да не залепват
Не ги притискайте и ги оставете по-скоро кръгли
Поръсете с малко канела
Изпечете за 15 минути
След като ги извадите, поръсете с още канела и оставете да се охладят добре