200гдоматен сос - това количество може да варира спрямо гъстотата на соса ви - може да използвате дори лютеница или каквото имате
малковода според начина на готвенеако е в теднжера или тава, за мултикукър няма нужда
Начин на приготвяне
В купа разбъркайте добре всичко, за да са „намазани“ пилешките гърди
Гответе в теднжера под налягане за около 30-40 минути или пък изпечете под фолио за 1,5 -2 часа (докато е достатъчно меко, точното време зависи от самото месо) // аз лично използвам мултикукъра на Phillips All in One
С помощта на две вилици накъсайте месото и разбъркайте с останалия сос
Гответе още малко в теднжера, мултикукър или пък на фурна, за да стане съвсем крехко // аз го пускам отново в уреда, но не под налягане,а на бавно готвене
Бележки
* използвам пасищно пилешко , най-често от Ферма Гората или Sunny Farm