Сурови шоколадови барчета
Свежи и много шоколадови сурови барчета с няколко съставки - наслада за ума и тялото! Приготвени с качествен български шоколад
Подготовка 10 minutes mins
Приготвяне 2 hours hrs
- 50 г тахан по избор
- 200 г фурми около 20 бр
- 20 г какао
- 100-120 г шоколад Chocolab
- щипка сол
Почистете фурмите от костилките - използвайте месести фурми
Блендирайте с тахана и какаото
Оформете като голям правоъгълник (с каквато дебелина прецените) и замразете за няколко часа или за цяла нощ
Разтопете шоколад на водна баня, извадете барчетата и разрежете в желаната форма
Потопете в шоколада или залейте върху решетка
Поръсете със сол
Изчакайте шоколадът да се охлади и стегне
Може да съхранявате във фризер