Go Back Email Link

Безглутенов тост с кашкавал

Приятно хапване с „тост“ с топящ се кашкавал. С тази тестяна и не особено балансирана храна, успяваме все пак да си набавим около 20г протеин (с използваното брашно и скир). Не бих казала, че не е нещо за всеки ден, но пък защо не понякога.
Подготовка 5 minutes
Приготвяне 5 minutes
Вид Без глутен
Порции 1 порция

Съставки
  

  • 60 г брашно безглутенов микс⁣
  • 80 г скир за повече протеин или кисело мляко⁣
  • щипка сол⁣
  • 40 г кашкавал⁣
  • масло за намазване на тигана препоръчвам чесново масло

Начин на приготвяне
 

  • Смесете брашното, скира и солта
  • С ръце оформете правоъгълник от тестото
  • Сложете кашкавал
  • Запечете на тиган, намазан с масло