Джинджифилови бисквити
Малки, ароматни и хрупкави бисквитки! Без глутен и във форма на джинджифилови човечета. Какво прекрасно начало на месец декември!
Подготовка 30 minutes mins
Приготвяне 20 minutes mins
- 50 г бадемово брашно
- 50 г овесено брашно
- 20 г кокосово брашно
- 60 г кокосова захар
- 70 г кокосово масло
- 1 бр яйце
- 1 ч. л. джинджифил на прах
- канела или микс коледни подправки
Смесете всички съставки в купа до хомогенна смес
Охладете добре в хладилник за около 20-30 минути
Разточете тестото и внимателно отрежете бисквитките с форма по избор
Върху хартия за печене, изпечете за 10-12 минути на 160 градуса
Изчакайте да се охладят, тъй като са много ронливи
Прехвърлете много внимателно в чиния в хладилник или изчакайте да стегнат напълно
Декорирайте с разтопен шоколад или кокосов тахан (на снимката)